Ny skugga

510660-10

Testar en ny ögonskugga, svagt rosa på ögonlocket och ljust gult
upp mot brynet! Färgrikt?

Kvällens outfit

510660-9


linne: Gina Tricot
shorts: Ellos
kofta: Gina Tricot
svart lackskor: Skopunkten
strumbyxor: Lindex
halsbandet är ett gammalt fynd:)

Måste bara säga att Skopunkten har bra utbud av skor vid REA. De finns i alla storlekar och kostar ofta endast 49 kr, som dessa. Då kan man ha nya skor vid varje utgång. Det gillas!!!

Party party!!!

510660-8 
Vickan kommer snart och då blir det party. Ur-
åldrig bild förresten!

Utgång

Dags för förberedelserna inför kvällen. haft en trevlig dag hos svärföräldrarna, god mat och gott sällskap. Synd att det har varit halvdåligt väder idag, men det får ingen att hänga läpp. Nu blir det till att hoppa in i duschen och på med kvällens outfit (hoppas bild kommer upp snart). Getting ready...

Dagens outfit

image142
 jeans med hög midja: Lindex   skärp: Lindex
vit blus: VILA                                   halsband: fått av POJKVÄNNEN
kofta: Gina Tricot                           armband: Lindex och H&M

Dagen spenderas hos svärföräldrarna, det ska bli trevligt. Sen ikväll ska jag och min pojkvän ut tillsammans med några kompisar. Nu väntar frukost!

Gammalt fynd

510660-6 
Hittade det här gamla halsbandet i en låda igår. Jag gillar att det är lite repigt och ser gammalt ut, kedjan är precis lagom längd också. Det blir nog det tillsammans med kvällens outfit, då det är utgång på schemat.

Let's dance

Tinas bidrag med Grease-tema och låten "You're the one that I want" inspirerar till att se filmen igen. Få lite 50-talsmode in i vardagen är aldrig fel. Jag bara älskar färgerna! 


Min favorit

510660-4 Gula shorts och blockrandig topp från H&M: Älskar gult, särskilt denna solgula nyans. Det har blivit ett par sådana gula shorts för min del, fast via H&M postorder.

Guld

Några godingar Kort guldig jacka fårn VILA: tycker om guldet och det går att tona ner med ett par enkla jeans. Funkar annars bra till utekvällen.

Blommigt

510660-3 Blommig blus från Only: funkar bra med de korta shortsen, gärna svarta, men även till tighta jeans med hög midja. Då nerstoppat och ett smalt skärp i byxan. Köpte dock inte denna blus men gillar den.

Rött

510660-5 Röd klänning från H&M: gillar det smala skärpet i lack. Hoppas på att bära denna klänning i vår.

Trendspaning i city

Svängde förbi centrum en runda och kollade in utbudet på bland annat Gina Tricot, H&M och Aima. Det finns inget så härligt som när våren kommer, kul att se lite bara fötter i ballerina och pumps. Jag hade min bruna pumps fast med strumpbyxor i idag, se ovan, och jag älskar verkligen när man får lägga stövlar och boots på hyllan ett tag.

Bilder kommer på några godingar jag har fallit för.


Dagens outfit

image141

shorts: Gina Tricot
tröja: Gina Tricot
ullstrumpbyxor: Lindex
skor: DinSko
skärp: gammalt från Lindex
halsband: H&M
armband: gamla köpta på H&M i Köpenhamn

Hejsan!


Välkommen till min nya blogg. Ska se om jag lyckas kämpa mot min tidigare fiende TEKNIKEN och printa ner lite text och även bilder. Jag kommer skriva mestadels om mode och annat kul som förgyller vardagen. För eventuella läsare som inte känner mig så pluggar jag till förskolelärare i Växjö, där jag bor tillsammans med min pojkvän Hugo. Jag simmar för att få träning och avkoppling. Älskar att strosa i affärer, därav kommer jag skriva om mode och vad jag tycker är snyggt.

Andra bloggar som jag läser är Style by Kling, Sofi Fahrmans snapshots och Englas showroom. Kollar även in min systers blogg (lillstrumpas) och mina kusiners bloggar (rudin och hannyyy).

Emma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0