Sommar, sommar och sol...

Precis hemkommen från en promenad med babe, det är supervarmt ute. Nu bär det av mot solen, ska sola med flickorna hos Sofia. Lätt lunch är packad och solhatten på! Ciao...



bikini: Lindex (syns inte men det är den rutiga i svart)
tröja: H&M (gratis!)
hatt: H&M
skärp: KappAhl
solisar: H&M (gamla)
väska: gammalt fynd!

Tacopaj

Igår lagade Hugo och jag tacopaj. Det var mumsigt och ganska enkelt, blev lite över med och det tackar man för! Tänkte bjuda på receptet. Nästa gång kommer vi förmodligen ha mer fyllning för det det kändes som att det var mycket deg. Här kommer receptet vi gick efter igår.

Recept

Pajdegen:

2, 5 dl vetemjöl
2 dl granhamsmjöl
1,5 dl mjölk
75 g smör
1 tsk bakpulver

Fyllningen
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 st vitlöksklyfta

Locket
2 dl crèmefraiche
4 dl riven ost
2 hackade tomater
3 msk tacosås

Gör så här
Blanda mjöl, mjölk, smör och bakpulver och tryck ut i pajformen, förgrädda detta i ca 10 minuter.
Bryn köttfärs tillsätt krydda och vitlök. Blanda samman cremefraiche, hackade tomater och tacosås (hot). När pajskalet är förgräddat hälls fyllningen i pajskalet. Avsluta med att lägga "locket" över köttfärsen på med osten över och avsluta med några skivor tomat som dekoration.

Grädda 25 minuter i mitten av ugnen på 200 grader.


Dagens outfit



shorts: Gina Tricot
linne: Gina Tricot
armband: H&M
halsband: H&M 


Dagens outfit



shorts: Gina Tricot
body: Gina Tricot
gladiatorsandaler: Din Sko
skärp: KappAhl
halsband: H&M
armband: gammalt
väska: VILA

Min Hoya står i blom!

Först var det en knopp och en liten knopp bredvid:




Sen slog den stora knoppen ut, helt underbar blomma tycker jag. Ser ut som att den är gjord av porslin.



Dagen
Helt underbar dag idag med, solen skiner och det är fortfarande tidigt. Först hade jag tänkt ta mig en tur till simhallen som öppnar kl. 8 och sen blir bild-seminarie mellan kl. 9 och 12. Därefter är det helg :) !! Sitter nog ute och solar hela eftermiddagen, min rygg är inte alls bränd idag och ont gör det inte heller, det har gått över till en fin ljusbrun ton och linjen är inte alls så skarp. Men jag ska sola försiktigt!

Dyker säkerligen upp en dagens outfit senare idag, blir nog shorts tror jag! Det har ju blivit en favorit att variera klänningen med nu till sommaren. Ciao!

Kvällen

Idag har jag legat och solat hela eftermiddagen, dock hade jag klänningen på hälften av tiden och det är tur för magen och ryggen. Har nämligen bränt mig på axlar och nacke rejält, skarp linje efter klänningskanten. Så nu blev det till att svida om och täcka axlarna, ska till svärföräldrarna en sväng och se om de är hemma. Ciao!



shorts: VILA
tröja: Lindex
skärp: Gina Tricot
armband: Sisters
örhänge: Ur&Penn
solisar: gamla från H&M


Drömbilen

Hittat min drömbil, eller en häftig i alla fall. Någon har gjort ett bus under natten och fyllt en hel bil med post-it lappar. Kul idé, hoppas ägaren också håller med. Fast man blir helt klart glad av att se den, den är som en regnbåge. Finna kanske lite svårigheter att se ute i trafiken med hela rutan full av färgglada lappar.

 

Dagens outfit



maxiklänning: Lindex
skor: Din Sko
örhäng: H&M
armband i guld: H&M
övriga armband är jättegamla!

My breakfast



yoggi med smak av skogsbär
grovt bröd med ägg och kaviar
kiwi

Fina Emma

Idag har det varit en shoppingdag som är till duga! Min kära vän Emma har varit på besök i växjö och vi har gått i stans alla affärer, två gånger till och med, och även tagit fika med tjejsnack. Mycket trevlig dag!

Emma hittade dessa underbara sandaler, lite gladiatorstuk över dem fast något nättare. De kommer från DinSko. Vi fyndade och plagg på VILA, med 20 procents medlemsrabatt. Självklart blev det också ett besök på Gina Tricot, där fyndade jag ett par jeans till den otroliga kostnaden av endast 99 kr. Som hittat! Emma köpte också en mycket snygg, vit skjorta (har tyvärr ingen bild) med uppkavlade ärmar och ett par solisar från Sisters.

Här kommer Emmas underbara sandaler, mina köp kommer kanske senare i bloggen. Ciao!



     Kostar 499 kr

Dagens outfit

 

shorts: Gina Tricot
body: Gina Tricot
skärp: KappAhl
halsband: H&M
armband: Glitter
solglasögon: Ur&Penn
skor: Wedins

Body

Jag har tidigare under säsong testat Gina Tricots body som finns i olika färger, både enfärgade och randiga, men då har jag inte tyckt att de verkade så bra. Sen tänkte jag att jag skulle känna mig lite smått dum när jag står och knäpper knapparna i grenet, precis som man gör på små barn när man har bytt blöja. Förra veckan gjorde jag åter ett försökt för jag tycker att de randiga är så underbart fina när ränderna är så smala. Snyggt när du vill ha nerstoppat i jeans, shorts eller kjol. Och praktiskt dessutom, de åker inte upp utan håller sig på plats. Slätt och fint! Därmed måste jag säga att jag har ändrat uppfattning, de är både praktiska ocn snygga (älskar urringningen i ryggen). Sen syns ju inte knapparna i grenet för dem du möter på stan ;)

129 kr på Gina Tricot, riktigt kap!



Kiwi kiwi kiwi

Nu blir det ett litet kvällsmål. Kiwi, gott mer en annorlunda frukt och sen är kiwi ett så kul ord tycker jag :)


Randigt var det här!

Fräscha ränder att bära i sommarsolen. Snygg med bara ben och ett skärp i midjan, ar ett gult som passar som jag kommer kombinera med. Annars funkar tights till och ett par svarta heels. Älskar verkligen alla sommarens sprudlande färger. Denna kommer från Gina Tricot loch kostar endast 129 kr. Billigt för en snygg sommarklänning, då kan man ha desto fler!


Dagens outfit

 

klänning: Gina Tricot
jacka: Vero Moda
skor: gamla
armband: SNÖ
armband: H&M
örhänge: Ur&Penn

Veckans kap!

Här kommer bild på förra veckans kap, en jeansjacka. Jeansjackan är ju en av sommarens måsten men jag har inte hittat den rätta tidigare, vill ha lite kortare, ljus med lite sliten känsla. Hittade denna och till rena pang-priset, endast 199kr på Vero Moda. Den hade kostat det dubbla. Självklart kommer jag vika upp ärmarna för att få en mer ledig och tuff look, invigs nog redan idag till den korta, bruna volangklänningen.


Maxi-klänningen från Lindex

Här kommer bild på klänningen jag köpte på Lindex i fredags, hade tittat på den redan i början av veckan men på fredagen slog jag till. Fick 30 procent rabatt dessutom!

Långklänningen är ju het nu till sommaren. Jag har valt att lägga upp den något (finns möjlighet att ändra ifall den krymper lite i tvätten) för att undvika att tyget trasmar sig nere i kanten. Det är mindre snyggt. Sen kan det var kul att visa fötterna med ett par gladiatorsandaler till tycker jag.


Tävlar

Jag tävlar om denna fina klänningen på Therez blogg. Somrigt och fint!



Dagens outfit



jeans med hög midja: Lindex
tröja: Lindex (gammal)
skärp: KappAhl
halsband: EMMA och HUGO
armband: Glitter

väskan är jättegammal!

you're my flower, babe

du är likt en blomma, du fyller mig med liv
du min underbare, min vackre

 


Dagens outfit

Idag ska vi till Oskar och Louise och äta Morsdag-middag med Hugos föräldrar. Det ska bli trevligt!



kjol: Gina Tricot
body: Gina Tricot
skärp: Gina Tricot
skor: Maxi Ica Stormarknad
armband: SNÖ
armband: H&M
örhänge: Ur&Penn
väska: H&M

Ingen lera där inte...

...jag som trodde att li betydligt mina vita tygskor skulle bli betydligt smutsigare, men det var så torrt och fint. Här kommer bild på skorna efter gårkvällen.


Till Min Mamma

Hej lilla mamma!

Jag kan tyvärr inte vara hos Dig idag men när vi träffas nästa gång kommer du får många kramar och pussar för jag saknar Dig. Du är min allra bästa vän och till Dig kan jag säga allt. Tänker på Dig varje dag. Du är den bästa mamma man kan önska sig. Tack för att Du finns och att just Du är min mamma.

Kramar till Dig

(ägnar denna bilden i Din ära)


Grisfesten

Här kommer bilder från "grillningen" inomhus, förfesten och två från själva Grisfesten. Där togs det inte så många kort. Det var en trevlig kväll med härliga människor och förmodligen en av de sista festerna med dem i Hugos klass eftersom han närmar sig slutet på sin utbildning.

           
 

Jag kör min dans till coverbandet som spelade. Ser lite småkul ut men det bjuder jag på :).

Kvällens outfit

Grisfesten, HERE I COME!!!

  

skortklänning: VILA
shorts: H&M
skor: Maxi Ica Stormarknad
skärp: VILA
armband: Glitter
halsband: gammalt
glasögon: Ur&Penn

   

The shadow

Min skugga idag är ganska skarpt gammelrosa. Funkar absolut att mixa och matcha rött och rosa om man gör det på ett medvetet sätt. Strunta i alla gamla modelagar säger jag!


Jag...

... som en hög på golvet. Detta kommer senare förvandlas till min outfit för kvällen. Älskar de röda detaljerna och de vita tygskorna är så billiga att de är redo för att bli smutsiga på kvällens festival. Då kan de berätta om kvällens minne länge framöver!


Dagens outfit



shorts: Gina Tricot
blus: Lindex (gammal)
skor: gamla
halsband: Indiska
armband: gamla

väska: H&M

   

Blommor

Här kommer en blommig klänning som kommer bli använda mycket i sommar. När jag tar den på mig känner jag mig som en liten flicka, springandes på en blomsteräng. Kanske blir det min midsommarklänning. Jag gillar rosettknytningen på axlarna. Klänningen hittas på H&M och finns även i rött och prickigt i olika färger, och priset är precis som man vill ha det: 149 kr.



   

Idag blir det dock shorts för min del, jag trivs verkligen toppenbra i det. Passar både till fest och vardags, det beror bara på hur man kombinerar det!


Sunkissed...

...mina nya brillor. Tuffa, fräcka, röda bågar som passar både till den blommiga lilla klänningen och seglaroutfiten. Köpte dessa idag på Ur&Penn där de sålda ut alla solbågar för 65 kr. De har kostat 129 kr innan så det var ett fynd tycker jag. Absolut coolt med både stora brillor och starka färger, speciellt rött, tycker jag. Kanske invigs de imorgon på Grisfesten.


Dagens outfit

En sen bild på dagens...



body: Gina Tricot
shorts: H&M
skor: Maxi
skärp: KappAhl
halsband: Lindex
armband: H&M och Lindex

väska: H&M

Nya bordstabletter

Igår på Maxi fyndade jag även bordstabletter i sommarens färger. Härligt med lite nytt tycker jag, det var rea på dessa så de kostade bara 5 kr/st. Riktigt fynd. De matchar till ljuslyktan vi köpte på IKEA i söndags. Jag dukade upp för att få en schysst bild, här sitter Hugo och jag och äter tacos ikväll. Mysigt mysigt!

Nu ska jag äta min frukost och sedan bär det av till min praktikplats, sista dagen idag. Efter det står det en shoppingrunda på stan med flickorna. Nice! Ciao so long...


Billiga skor...

... á la Maxi. Ja, så sant som det är sagt men dessa härliga tygskor kommer från Ica Maxi Stormarknad. Kanske inte det första stället du letar på när det är dags för nya pjux. Jag fyndade de svarta enkla tygskorna, har varit på jakt efter ett par sådana ett bra tag. De jag har hittat har varit så klumpiga tycker jag men dessa funkar bra. Kostar endast 79 kr, och då är det ordinarie pris!



Fler alternativ...

   
149 kr                                  99 kr                                   99 kr


African chic

Här kommer klänningen på, love it! Den känns väldigt sommarfräsch och är klart en favorit bland klänningar hos mig. Bär nog den tillsammans med mitt gamla svarta halsband med träpärlor. Fyndade det på Åhlens för två år sedan, endast några tior. Passar klart till denna afrikansk-inspirerade outfit.


  

Just nu lyssnar jag på "I'm yours" med Jason Mraz, en riktig sommarfavorit tycker jag!

Black pearls!


Långklänning

Just hemkommen från en shoppingtur på Samarkand, det vill säga Lindex och H&M. Provade mest, bland annat en långklänning i brunt afrikanskt mönster som jag gillade. Jag la undan den tills på fredag när pengarna kommer. Tog dock ingen bild på den. Den är riktigt lång och för mig som är kort måste man nästan lägga upp den. Jag tänker dock vänta med det tills jag tvättat den ifall den krymper.

Jag kan däremot bjuda på en bild på tyget till en kortare klänning som jag fyndade. En av de otroligt hypade från H&M. Dock inte den korta blommiga tubklänningen utan denna med det etniska mönstret från H&M, finns även i på bikini vilket Elin Kling tipsade om förra veckan. Det kommer en bild på hela klänningen inom kort!

Fyndade även en BH för 62:50 kronor! Rena kapet! Nu blir det duschen och sedan lite glass framför tv:n! Yummie yummie :)


Sjuk :(

Idag har jag varit hemma från praktiken med feber och halsont. Fin t väder har det också varit idag, fast jag har fått vara inne :(. Hoppas jag orkar gå imorgon, det är ju bara tre dagar kvar. Imorgon börjar jag vid halv sju för att vara med och se öppningen, det ska bli spännande.

Det blir ett kort och lite småtråkigt (utan bilder) inlägg idag. Hoppas jag känner mig piggare och mer kreativ imorgon. Fick i alla fall lite gjort på mina uppgifter jag har under praktiken. Det är bara en liten kvar på två sidor och den har jag bakgrundsmaterial till så jag hoppas den ska gå bra.

Ljuslykta

Igår köpte vi, bland annat ,denna somriga ljuslykta på IKEA. Härlig bå färg som passar till vårt vardagsrum som går lite i blått.


Taco

Idag har vi varit på A6 center i Jönköping. Vi gick mest och strosade runt, handlade lite småplock på IKEA. Vi skulle ätit tacobuffé på en restaurang inne i köpcentret men vi bestämde att köpa ingredienser och laga själva när vi kom hem. Sagt och gjort, så blev det!






Dagens outfit



jeans: VILA
blus: Gina Tricot
skor: Skopunkten
skärp: KappAhl
armband: H&M och Lindex
gult pärlhalsband: gammalt
silverhalsband: Albrekts Guld (fått av Hugo)

kofta: Gina Tricot
väska: H&M


Bilder från Albins konfirmation, 17 maj 2008

 

            

Dagens outfit



klänning: H&M
kofta: Gina Tricot
skor: Skopunkten
halsband: Ur&Penn
armband: Glitter (gammalt)
örhängen: Gina Tricot (gamla)

       

Jag tävlar!

Klänningen som har blivit så omskriven tävlar jag om nu! Chansen är väl inte så stor men men...


Godmorgon!

Nu är det frukost, dagens godaste mål tror jag. Idag blir det vaniljyogurt med müsli, banan och russin samt en grov smörgås med leverpastej och gurka.



Senare idag ska Hugo och jag på konfirmation, hans lillebror Albin. Det ska bli väldigt trevligt, kul att få se den kyrka som Hugo också har konfirmerats i. Vi åker vid kvart över tolv tillsammans med Oskar och Louise. Det kommer nog en outfit innan dess kan jag tänka, men först ska jag ut på en promenad. Ciao!

Somrig ögonskugga

Förra fredagen hade jag denna ögonskugga, ljust grön. Passade fint till det blommiga fodralet från Gina Tricot.


Sjung om studentens lyckliga da'r...

Nu är den lilla dockan Linda har beställt klar. Egen design med personligt uttryck. Jag designar mycket sådana här dockor till prydnad som jag säljer som hobby. Många av dem jag har gjort innan har varit änglar av olika slag, både året-runt änglar och julänglar. Har ocksåett antal tomtar och nissar, kanske visar dessa längre fram i bloggen.

Arbetets gång:

             

Färdig:



Hoppas du är nöjd med resultatet Linda!

Fredagsmys

Med hemmagjord hamburgertallrik; klyftpotatis, hambugare, bröd, gurka och tomat. Detta är fredag när den är som bäst. Lite ketchup också :)


Blowing in the wind

Baby love, my baby love! You are my honey...

 

Till Linda!

Nu har jag börjat med ett litet syprojekt, har fått beställning av Linda på en student-flicka. Här är materialet jag har valt ut och jag har gjort en skiss. Även börjat att måla ut på tyget. Temat blir såklart gult och blått som accentfärger till det vita och sedan lite svart.


Dagens outfit



jeans med hög midja: Lindex
blus: Vero Moda
skärp: KappAhl
skor: H&M
halsband: gammalt fynd
armband: Lindex och H&M

jacka: H&M
väska: VILA (present jag verkligen gillar!)

Veckans kap!

Piratjeans från VILA, endast 99 kr. Gillar att de är mörka och tajta. Jag tog den större storleken för att undvika att de sittar tajt när det är varmt ute, det är så obehagligt.

Bra att ha!

   


En sommarklänning...

...är ett måste en sommar på Kreta. Köpte denna klänning på Gina Tricot i förra veckan. Har inte så mycket brunt i garderoben, blev glad när jag hittade denna eftersom jag passar rätt bra i brunt. Älskar volangen!



...kanske en stråhatt till?


Mums en torsdag


Nu ska jag skriva på mina praktik-uppgifter, Hugo är iväg på plugg han med så vi har haft en myskväll innan. Gott att kunna unna sig något en torsdag. Kladdkaka med vaniljglass :)





Recept:

2 ägg
3 dl socker
5 msk kakao
1 krm salt
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl mjöl

Sätt ugnen på 200'. Lägg bakplåtspapper i en springform eller smöra och bröa den. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop till en smidig smet. Häll i smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i 18 minuter. Låt svalna. Servera med lite vaniljglass om så önskas!

Smaklig fika!

Gamla garderobsfynd

Godmorgon!
Har fler fynd från garderoben hemma hos mamma och pappa. Dessa två sommarlinnen hittade jag, de är inte använda så mycket men jag tycker om dem jättemycket. Härligt med starka färger och tunna axelband för att få lite färg även när man inte ligger ich pressar.

 

Såhär tänker jag kombinera det mönstrade, ytterligare en överdel till mina smaragdgröna shorts från Gina Tricot. Ciao!!


Förra veckans kap

Detta utser jag till förra veckans kap. Ordinarie pris var 299 kr och jag köpte den för 49 kr, Har tittat på den redan när den var nyinkommen (inte så länge sedan) men då tyckte jag att det var för dyrt. Jag har ju en regel att det inte får kosta så mycket eftersom jag gärna har mer och fler att välja på. Skjortan kommer från VILA.

Puffärmen är ganska stor och mycket puffig. Jag älskar färgen, snygg till jeans tycker jag. Jag inviger den förmodligen med mina jeans från Lindex med hög midja (ett par favoriter!).


Fina skyltningar

När jag var inne på Åhlens och köpte sytråd gick jag förbi dessa skyltdockormed stora blommor bredvid sig. Jag tycker att det var så somrigt och fint och med härliga färger!


Dagens outfit

Har haft spänningshuvudvärk idag och fick gå hem vid halv ett från praktiken. Jag sov två timmar när jag kom hem, väldigt olikt mig när det är mitt på dagen. Nu har jag dock tagit mig upp, måste ner till stan och fixa lite inför konfirmationen på lördag. Ska sy lite i klänningen jag ska ha och så vidare. Huvudet kännr i alla fall mycket bättre nu när jag vilat.



jeans: Vero Moda
tröja: Gina Tricot
linne: Gina Tricot
skärp: Gina Tricot
skor: Wedins
armband: gammalt

Hemma hos mor och far...

...låg den här lilla godingen. En jeansväst som jag köpte för säkert två år sedan och nu hade mamma den med sig till mig i helgen. Blev jätteglad! Denna modellen är snyggast att ha knäppt men det funkar även med öppet för en mer ledig look. Här kommer ett smakprov på en outfit med den!

  

Fynd i underklädeslådan

Detta hittade jag i underklädeslådan när jag rensade lite. Bh:arna har varit för små förut och har därför hamnat långt ner men nu provade jag dem igen och de passade. De ger ett fint lyft allihopa, speciellt den mintgröna och den vita i spets. Jag har inte haft några bra push-up bh:ar innan så jag är glad.

 
Gillar våra påslakan vi lade i nu när vi bytte i helgen, de är riktigt romantiskt somriga.

   
 

Nu blir det sängen. Natti natti!

Fruit de la passion



Har precis kommit ut ur badrummet. Tog en lång härlig dusch med skrubbning och tvättning med dessa produkter. Doftar underbart med passionsfrukt och det är även lenande och gör huden väldigt mjuk. Efter det smörjde jag in mig med hudkräm för att på en mjuk yta på benen som lätt blir torrar så här års när man rakar dem mer. Jag använder Canoderms hudkräm som är ganska fet för bra resultat.

Nu blir det en cykeltur med älsklingen!

Helgens shopping

image502  image503  image504

I söndags bar det av till Samarkand för lite shopping med min lilla mamma. Först på Lindex där jag hittade de beiga chinosbyxorna, häftig modell tycker jag. Lyckades även få med mig en bh som passar till tubtoppar och tubklänningar. Jag har rätt många sådana men endast en bh.

Sedan fortsatte vi på KappAhl där mamma köpte ett par jeanspiratbyxor. Ljus denim var det, snygga tycker jag. Avslutningsvis slutade det på H&M där det blev några linnen för min del och även ett armband med träpärlor. Passar bra till looken med bruna, jordnära toner.

Jag har satt ihop några fräscha outfits här ovan. Har letat länge efter några överdelar som matchar till min turkosgröna shorts. Ville ha något annat än vitt och svart och jag tycker ovan det turkosgröna linnet som är tonat i olika färger och ävend et bruna passar till.

   

Ser ut att bli underbart väder idag!!

Mysiga lyktor

Susannes mysiga lyktor för värmeljus. Fint att hänga i ett träd nu i sommar, speciellt i ett blommande som detta Superfina tycker jag!

Idag har värmen lagt sig lite ser det ut som, men fortfarande fint väder. Ska strax till mitt dagis och i eftermiddag blir det simhallen. Både bra med motion och svalka.

image501


Today

Idag har varit en väldigt trevlig dag tillsammans med mamma och pappa och självklart Hugo med :). Först åkte vi till Samarkand där det blev en snabb korv innan jag och mamma skulle shoppa på vårt håll och pappa och Hugo på sitt.

Mamma och jag började med Lindex där jag hittade ett par snygga chinos i lite annorlunda modell än de alla andra har, helt underbara tycker jag (bilder kommer upp senare)! Jag hittade också en ny bh som man kan ta bort banden på för tubtoppar och tubklänningar. Detta är något som jag bruka ha svårt att hitta eftersom jag har stor kupstorlek och liten storlek runt om, den kombinationen är lite klurig. Det blev i alla fall en vit slät sådan, även den på Lindex. Detta fick jag av mamma, hon bruka ge mig något när hon kommer till Växjö och vi handlar tillsammans. Då blir jag glad!!!

Vidare var det KappAhl som stod på listan över affärer, mammas val. Hon köpte där ett par korta ljusa jeans.

Sist tog vi en sväng inne på H&M. Där föll mina blickar på två linnan och ett armband. Första linnet är randigt i bruna toner, perfekt till byxorna och den afrikanska stilen med armbandet av träpärlor förstås. Det andra linnet är perfekt till mina smaragdgröna shorts från Gina Tricot. Jag har länge letat efter ett snyggt linne med tunna band som passar till dem men det har inte varit det lättaste. Även det är smaragdgrönt och sedan ser det ut som att det är doppat i vatten för det går från en ton till en annan.

Ikväll har jag gått igenom min underklädeslåda och provat massa gamla bh:ar. Hittade några riktiga godbitar som har varit för små innan (jag har gått ner lite i vikt tror jag, men ingen aning om hur mycket för jag väger mig aldrig). De jag hittade var av push-up modell allihopa och det har jag inga som känns bra så det var gamla fynd. En var ljust mintgrön med spets, superfin (kommer kanske upp bilder sen!).

Långt inlägg utan bilder, inte min favorit, men har inte hunnit foto något av det jag köpt. Men det kommer till veckan. Ciao!!

Dagens outfit

image500

shorts: H&M
linne: H&M
gladiatorsandaler: Din Sko
skärp: Glitter
halsband: EMMA och HUGO
armband: H&M (gammalt)

Har legat ute och solat idag på förmiddagen. Snart kommer mor och far. Det ska blie trevligt, Ciao so long!!

Some party pics...

                         

Den lilla blå fågelholken hade Hugo och jag köpt. Supersöt tycker jag!

Kvällens outfit

image484

klänning: Vero Moda
skor: Skopunkten
örhänge: gammalt fynd
armband: H&M och Lindex

Min prins och ett paket

Min prins i det fina vädret, på promenad vid sjön ner till stan idag. Underbar sommardag!
image482

Inflyttningspresent till Niklas och Aliz.
image483


Dagens outfit

image481

shorts: Gina Tricot
linne: Lindex (gammalt)
skor: Wedins
skärp: Lindex
halsband: H&M
väska: H&M
örhänge: Ur&Penn

Grillning och fest

Här kommer bilder från grillningen hos Sofia och sedan från festen vi gick till hos Anton. Mycket trevlig kväll med underbar mat!

                                 
image480 Tackar för en trevlig kväll!

Gårdagens kvällsoutfit

image461

klänning: Gina Tricot
tights: Gina Tricot
skor: Skopunkten
armband: Baglady
örhängen: Ur&Penn
väska: VILA

Cyklar

Bilder från cykelracet kommer här! Det är underbart varmt idag, hoppas jag har fått lite färg på mina vita ben. Hade ju den korta kjolen, egen design, så det finns hopp om att. Ikväll blir det grill hos Sofia. Riktigt sommar!!

   
                       

Dagens outfit

image455

kjol: egen design
linne: H&M
skärp: Gina Tricot
skor: Din Sko
armband: SNÖ
halsband: EMMA och HUGO

Escada - Moon Sparkle

image454

Ny parfym! Mamma har varit i Nice, hon kom hem i söndags och hade den här godingen med sig. Jag har provsprutat på Hugo eftersom jag själv hade en annan parfym på mig. På honom doftade det i tre dagar fast att han duschade så jag hoppas att den är bra. Gott doftar den i alla fall!

Ny klänning

I helgen när vi var på besök i min hemstad Nybro, hemma hos mamma och pappa, var jag inne i den lilla butiken TorgEtt. De säljer bland annat Vero Modas och Onlys kläder. Jag fyndade då denna klänning för endast 50 kr. Ett riktigt fynd, klänningarna bara ökar och ökar i garderoben :). Man kan ha den på två olika sätt; med bandet knytet runt halsen eller som en vanlig tubklänning.

image452 image453 

Solgult strössel

I förgår, på förskolan där jag gör min praktik, åt vi glass och sjöng för ett barn som hade fyllt år. Han hade med sig glass och både chokladsås och strössel. Mumma mumma! Det roliga var att strösslet hette "solgult strössel". Solgult är verkligen min färg så nu ska jag leta efter detta strössel just för namnet. Det smakade lite apelsin och citron. Gott till choklad! 

Min underbare <3

image451

Vi satt och päste i solen idag. Underbart!

Dagens outfit

image450

shorts: H&M
tröja: Lindex (gammal)
skor: Din Sko
halsband: EMMA och HUGO
armband: gammalt fynd

Gårdagens outfit

Igår var vi på cykelutflykt till Sandsbro och Hugos föräldrar. Det var superfint väder, jag kunde till och med cykla med bara axlar. Vi köpte glass att fika på. Riktig sommarkänsla fick man, fler sådana dagar att hoppas på!

image446

klänning: Levis (gammalt fynd, se tidigare inlägg)
pirat-tights: Gina Tricot
skor: Din Sko
halsband: EMMA och HUGO
armband: H&M
   

Nya skor

Gladiator-sandalen är här! Äntligen har det kommit in nya gladiator-sandaler, de har varit slut i min storlek. Dessa kom in samma dag jag köpte dem, på Din Sko. Gillar dem starkt :)

image443

image444

image445

Jeans

Jeanstyg är en av mina favoriter på mycket, även annat än vanliga jeans. Köpte den här klänningen för två år sedan, endast 30 kr på en Outlet i Borgholm. Den är av märket Levis och skärningen bak är underbar. Problemet har varit att man inte kan ha bh under och det kan jag inte vara utan eftersom jag har lite större byst. Jag bestämde mig för att experimentera lite i helgen hemma så jag sydde in en bh, som jag klippte av band och knäppe på. Det blev helt okej så detta blir nog en favorit i sommar!

image439  image440
image441  image442

Fynd!

Detta fynd hittade jag i garderoben hemma hos mor och far. Ett par somriga skor med låg klack! Blommorna är lite buckliga för de har legat i garderoben men de ska nog släta till sig. Sommar, längtar...

image438

Godmorgon!

Vädret är kanon här, inte ett enda moln på himlen. Började min tredje praktikperiod på en förskola. Det är tre veckor framöver, sen är det nästan sommarlov efter det :). Så det blir inte lika många uppdateringar här på bloggen. Jobbar nämligen 8-15 och sen är det en bit att köra.

Här kommer sommaren på kort. Taget i söndags när vi var på besök hos min moster i Kalmar, hon bor 300 meter från havet och man ser Öland därifrån. Verkligen somrigt!

image437

Bilder från Carro's inflyttningsfest

Det blev inte många bilder från Carro's inflyttningsfest, men här är de som blev!

     

Outfits från helgen

  image430image431

AA-inspirerat fodral: Gina Tricot          shorts: Gina Tricot
skärp: Gina Tricot                                  tröja: Gina Tricot
strumpbyxor: Lindex                              kavaj: gammalt fynd
skor: Skopunkten                                  skor: Din Sko
örhänge: gamla                                     skärp: KappAhl
klocka: Guldfynd                                    halsband: EMMA och HUGO
                                                                  klocka: Guldfynd

Dagens outfit

image429

shorts: Gina Tricot
tröja: Gina Tricot
skärp: Lindex
skor: Skopunkten
halsband: H&M
klocka: Guldfynd
örhänge: Ur&Penn

Idag bär det av hem till Nybro, Hugo och jag är bjudna på inflyttningsfest hos min kompis Carro. Det ska bli trevligt! Sen innan dess ska jag fika med Elin och vi ska även grilla med pappa ikväll inann festen. Fullt upp, men imorgon blir det nog lite lugnare.

Bilder

Bilder från den gångna kvällen när vi skulle träffa Louise mamma. Hon var jättesnäll och trevlig, precis som Louise. God mat: kycklingfilé i crème fraiche-sås med vinbär och gèlè i. Efterrätten var rabarberkaka med glass och vaniljsås.

                             

Kvällens outfit

image409

klänning: Gina Tricot
kofta: Gina Tricot
tights: Gina Tricot
skor: Skopunkten
halsband: EMMA och HUGO
halsband: Gammalt
klocka: Guldfynd

Påsens innehåll

I påsen från Gina Tricot som Systra mi hade med sig från lilla mor fanns detta. Ett AA-inspirerat fodral i chockrosa och en söt liten prickig tubklänning. Båda är ljuvliga! Jag tycker verkligen om Gina Tricots utbud av klänningar och tunikor i enkla modeller nu. Passar perfekt till sommargarderoben och blir det en svensk sommar med kyla så kan man alltid ha tights under och ändå käna sig somrig. Perfekt!

image407 image408

Vita ben här...

Dagens outfit

image405

ljusa jeans: Wrangler
kofta: Gina Tricot
linne: Gina Tricot
halsband: H&M
klocka: Guldfynd

VITA CONVERSE

Pics

Bilder från igår. Mycket trevlig kväll med hemmagjord hamburgertallrik, glass, och popcorn. Vi såg även filmen "Förtrollad", otroligt rolig tycker jag!

                           

AA-inspirerat fodral & prickar

Systra mi hade även en påse med sig från Gina Tricot till mig, present av mamma som hon köpte i Lund förra helgen var det. Det bjöds på en prickig variant och en AA-fodral inspirerad sak. Bilder kommer upp snart. Med dessa två klänningar utökar jag min klänninggarderod ytterligare, jag har jobbat på det nu i vår. Jag älskar ju klännningar!

Man kan inte få för många...

Present

Från syster och Christoffer!

image389

Blomkål- och broccollisoppa

Dagens lunch bestod av blomkål- och broccollisoppa med ägghalvor i. Till detta serverades vitlöksbröd. Yummie yummie!!

image388


1 maj

Idag kommer syster med pojkvän hit till Växjö. Vi ska laga lite mat, kolla film och umgås. Det ska bli jättetrevligt.

image387

Dagens outfit

image386

hängselshorts: Vero Moda
tröja: Gina Tricot
tights: Gina Tricot
halsband: EMMA och HUGO
armband: Lindex och H&M
klocka: Guldfynd
kofta: Gina Tricot

Valborg

Här kommer bilder från kvällen igår, tog tyvärr inga under brännbollsmatchen men vårt lag vann med 99-91. Jämnt var det! Maten blev också riktigt god, hade färskpressad hamburgare, potatissallad och spett med lök, tomat och champinjoner på. MUMMA!!

        
                     
                                     

RSS 2.0